ҒАЛЫМДАР ҚАНДАЙ ӨНІМНІҢ КҮЙЗЕЛІСТЕН ҚҰТҚАРАТЫНЫН АЙТТЫ
Гарвард университетінің ғалымдары еріктілерге зерттеу жүргізіп, олардың ас-ауқаты мен гормон бөлу процесін бақылаған.
Бірінші топты жұмыртқа, ақуызбен тамақтандырған. Екінші топқа жасұнық, үшінші топқа сұлы берген. Нәтижесінде бірініш топтың күйзеліске төзімді екенін анықтаған. Ғалымдар осы себепті де жұмыртқаны көбірек жеуге кеңес береді.
Бірінші топты жұмыртқа, ақуызбен тамақтандырған. Екінші топқа жасұнық, үшінші топқа сұлы берген. Нәтижесінде бірініш топтың күйзеліске төзімді екенін анықтаған. Ғалымдар осы себепті де жұмыртқаны көбірек жеуге кеңес береді.
Дереккөз: life.ru